Velkommen til min online marketing blog

Hej, og velkommen til min personlige blog om online marketing. Mit navn er, som domænet antyder, Denis Hansen, og det her jeg vil dele mine tanker og idéer til ligesindede online marketing folk.

Jeg vil bruge dette første indlæg på en lille introduktion af mig selv, og hvorfor du skal læse denne blog.

Kort fortalt er jeg specialist i online marketing og hjælper virksomheder med at skabe succesfulde online forretninger. Dette har jeg gjort i mere end 6 år professionelt, både som selvstændig og nu som ansat ved et webbureau i Århus – Læs om dem her.

Mit fokus for denne blog bliver personlige og professionelle tanker. Dvs. mine personlige overvejelser omkring både aktuelle emner og generelle betragtninger om online marketing. Har du derfor ikke interesse eller brug for hjælp til dette område, vil jeg allerede nu anbefale at lukke ned for siden.

Hvorfor denne blog?

Content marketing og personlig branding ligger dig sikkert ikke fjernt, da du fundet denne blog. Og ja, det er for en stor del formålet med bloggen. Jeg håber dog at kunne dele en masse gratis viden ud i processen, så alle får noget ud af denne øvelse.

En helt anden detalje er friheden i at skrive alle sine idéer og tanker ned. Det giver ofte nogle nye perspektiver at få tingene ud af hovedet, mens det for mit vedkomne også gavner min kreativitet og virker afslappende.

Så jeg glæder mig allerede til at dele med dig.

Hvorfor skal du læse med?

Du vil kunne lære noget, eller i det mindste blive be- eller afkræftet i nogle spørgsmål om online marketing. Af de emner jeg forhåbentlig kommer til at berøre i fremtiden finder du ting som SEO, linkbuilding, konverteringsoptimering, webanalyse, webstrategi mm.

Jeg håber du vil finde noget af informationen af interesse og eventuelt vil deltage i en debat omkring de emner, der bringes på banen. Personligt vil jeg altid være parat med svar, og du kan desuden kontakte mig med spørgsmål eller andre forespørgsler her.

Om Denis Hansen

Hej, mit navn er Denis Hansen, og dette er bloggen, hvor jeg deler mine tanker og idéer om online marketing. Jeg har i mere end 6 år arbejdet med at skabe succes for online forretninger i Danmark og i udlandet, hvilket har givet mig en detaljeret viden om online branchen. Til hverdag finder du mig hos Mindmill Denmark ApS, hvor jeg sidder som ansvarlig for online marketing og SEO produkter. Kan jeg hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte mig her på bloggen eller igennem mit arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Security Code: