Om mig

Denis Hansen - Online Marketing SpecialistHej, mit navn er Denis Hansen, og dette er bloggen, hvor jeg deler mine tanker omkring online marketing. Jeg har siden 2006 beskæftiget mig med feltet og har arbejdet professionelt i branchen siden 2008. Mit formål med bloggen er at dele mine personlige tanker og idéer med ligesindede, der måske kan lære eller lære mig noget.

Jeg arbejder med større og mindre virksomheder af både national og international karakter. Det kan være som konsulent eller foredragsholder i mit virke som ansvarlig for online marketing og SEO hos webbureauet Mindmill Denmark ApS, eller privat ved særlige lejligheder. Så giv mig endelig et kald eller skriv, hvis du har brug for hjælp til online marketing.

Min baggrund i faget bunder i ren fascination og startede ved en tilfældighed. Som tidligere selvstændig under min studietid i Statskundskab, blev det til sidst online virksomheden der vandt, hvorfor studiet blev droppet og online forretning blev karrieren. Dette har jeg aldrig fortrudt siden og glæder mig hver dag til nye udfordringer online.

Privat fylder online marketing også utallige timer i min hverdag, hvilket er en arbejdsskade mange online folk sikkert kender til. Det bliver hurtigt en hobby på siden, om end familien for mig stadig forbliver det vigtigste i privaten.

Vil du vide mere, kan du altid fange mig på mail her. Du vil også kunne finde mig på både Google+, LinkedIn og Facebook.